2o Διεθνές Συνέδριο μη Συμβατικής Ιατρικής

For english version click here: 2nd International Congress on Non Conventional Medicine.

Τον Ιούνιο του 2011 πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα το 1ο Διεθνές Συνέδριο μη Συμβατικής Ιατρικής. Η συμμετοχή στο συνέδριο ήταν μεγάλη καθώς οι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες που δόθηκαν από 'Ελληνες και ξένους γνώστες φυσικών θεραπειών προσέλκυσαν το ενδιαφέρον πολλών ακροατών, ακόμη και από το εξωτερικό. Ειδικά για τους αρωματοθεραπευτές η παρουσία στο συνέδριο του κ. Pierre Franchomme - που έχει αφιερώσει την καριέρα του στην επιστημονική έρευνα σχετικά με τη χημική σύσταση των αιθέριων ελαίων και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες - υπήρξε πολύ σημαντική και οι ομιλίες του με θέματα "Αντιγηραντική αρωματοθεραπεία" και "Αιθέρια έλαια: βάλσαμο στις νευροεκφυλιστικές και καρκινώδεις ασθένειες" ήταν πολύ διαφωτιστικές. 
Τα πρακτικά του συνεδρίου (διαθέσιμα σε τρεις γλώσσες - αγγλικά, γαλλικά και ελληνικά) μπορείτε να προμηθευτείτε από το Σωματείο Ελλήνων Αρωματοθεραπευτών (τηλέφωνο επικοινωνίας +30 210 9343861).
Μετά την μεγάλη επιτυχία του 1ου συνεδρίου αποφασίστηκε να επαναληφθεί ξανά η διοργάνωση στην Ελλάδα, στις 9 και 10 Ιουνίου 2012. Το πρόγραμμα του συνεδρίου και οι όροι συμμετοχής δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμη. Σημειώστε την ημερομηνία στην ατζέντα σας, θα σας κρατώ ενήμερους/ες για οτιδήποτε νεότερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου