1o Διεθνές Συνέδριο μη Συμβατικής Ιατρικής


Το πρώτο Διεθνές Συνέδριο μη Συμβατικής Ιατρικής στην Ελλάδα είναι γεγονός!


Έχει προγραμματιστεί να γίνει τις 11 και 12 Ιουνίου 2011, τα πρακτικά θα είναι διαθέσιμα σε τρείς γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά) και συνδιοργανωτές είναι:
Στο συνέδριο θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις εφαρμογές εναλλακτικών θεραπευτικών μεθόδων (αρωματοθεραπεία, ομοιοπαθητική, ρεφλεξολογία, σιάτσου, κ.α.) και την συσχέτισή τους με την Ιπποκράτειο Ιατρική από επιφανείς, Έλληνες και ξένους, γνώστες των φυσικών θεραπειών. 
Την δεύτερη ημέρα οι ομιλίες θα έχουν επίκεντρο την αρωματοθεραπεία και την εφαρμογή της σε άτομα με αναπνευστικές και γνωστικές διαταραχές, σε θεραπείες αντιγήρανσης και εκφυλιστικές ασθένειες. Ιδιαίτερα σημαντική θα είναι η παρουσία του κ. Pierre Franchomme στο συνέδριο, που έχει ασχοληθεί επί σειρά ετών με την ανάλυση των χημικών συστατικών αιθέριων ελαίων και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Οι ομιλίες του με θέματα "Αντιγηραντική αρωματοθεραπεία" και "Αιθέρια έλαια: βάλσαμο στις νευροεκφυλιστικές και καρκινώδεις ασθένειες" είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσουν πηγή πολύτιμης πληροφόρησης.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου και αιτήσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου